Buurtpreventie / Whatsapp

Vanaf het moment dat de eerste woningen in de wijk Akkers bewoond werden, is het buurtpreventieteam opgericht. Met de intrede van WhatsApp is de organisatie hiervan opgepakt door het buurtpreventieteam.

De bewoners van de wijk zijn de belangrijkste schakel binnen buurtpreventie/WhatsApp. Alleen met hulp van de bewoners kunnen we de leefbaarheid en veiligheid in de wijk verhogen. Ziet u verdachte situaties, meld deze bij de politie; in dringende gevallen via 112 en anders 0900 8844.

Voor het merken van uw diefstalgevoelige bezittingen kunt u gebruik maken van een graveermachine. Stuur hiervoor een e-mail met naam, adres en onderwerp “Graveermachine” naar buurtpreventie@deakkers.nl.

Wilt u deelnemen aan de WhatsApp-groep de Akkers dan kunt u zich aanmelden via www.buurtpreventiehelmond.nl –WhatsApp preventie– deelnemen. Als op deze site de gevraagde gegevens ingevuld zijn, wordt u aan de hand van postcode en huisnummer automatisch ingedeeld in Akkers Oost, Midden of West. Per woonadres kunnen maximaal 2 personen zich aanmelden. Een telefoonnummer of e-mailadres mag daarom maximaal 2 maal gebruikt worden. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.

Wilt u contact opnemen met het buurtpreventie/WhatsApp team stuur dan een e-mail naar buurtpreventie@deakkers.nl.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken. Voor ondersteuning van ons WhatsApp team zoeken we nog coördinatoren. Wilt u zich inzetten in uw eigen wijk, meldt u dan aan via buurtpreventie@deakkers.nl. Het kost weinig tijd en u draagt bij aan de veiligheid in de wijk.

Martine van der Heijden (buurtpreventie)
Cor van Oorschot (contact politie)
Oscar Reynhout (WhatsApp)

Privacyverklaring

Onze privacyverklaring kunt u hier lezen.